Starterpakket

 

Als startend ondernemer komen er vaak veel nieuwe dingen op u af. Soms is het lastig te bepalen welke zaken prioriteit moeten krijgen en waar je allemaal terecht kunt voor de juiste (ondernemers)informatie. Koster @vice helpt u graag met deze zaken en kan u een ‘starterpakket’ aanbieden, zodat u gefocust kunt blijven op uw core business. Dit starterspakket wordt in samenwerking met een aantal gespecialiseerde partners uitgevoerd.

 

  • Adviesgesprekken (klankbord)

In deze gesprekken komen de behoeften en wensen van de toekomstige ondernemer aan de orde. Daarnaast wordt vanzelfsprekend stilgestaan bij het businessmodel. Onderdeel van dit adviesaanbod is gratis telefonische ondersteuning bij vragen.

 

  • Ondernemersplan

Afhankelijk van de behoefte en de mate waarin de startende ondernemer zich heeft voorbereid op het ondernemerschap wordt deze fase al dan niet doorlopen. Mede op basis van de gesprekken.

 

  • Marktonderzoek

Wat vindt uw doelgroep eigenlijk van uw concept? Hoe is uw doelgroep het best te bereiken? Tegen welke prijs kunt u uw product en/ of dienst aanbieden? Waar bevinden zich knelpunten en verbeterpunten in uw concept? Hoe groot is uw markt? Welke product-marktcombinaties zijn het meest aantrekkelijk? Allemaal vragen die met een professioneel marktonderzoek beantwoord kunnen worden. In samenspraak wordt de beste onderzoeksmethodiek vastgesteld. Er staat onder meer een hoogwaardig consumenten panel en B2B panel tot onze beschikking.

 

  • Ontwerp huisstijl (logo), briefpapier en visitekaartjes

Voor iedere organisatie is het belangrijk een consistente presentatie naar buiten toe te hebben. Een goede uitstraling is essentieel, zeker in de eerste contacten met potentiële klanten, partners en mogelijke financiers. Koster @vice kan via het starterpakket samen met u zorgen voor uw eigen huisstijl. Concreet is dit een logo, briefpapier en visitekaartjes.

 

  • Webdesign

In deze tijd is een website vanzelfsprekend. In aansluiting met de huisstijl kunnen wij in dit pakket een professionele website voor u ontwerpen. Indien gewenst met een zogenaamd content management system (CMS), zodat u na het ontwerp zelf teksten kan aanpassen, afbeeldingen kan plaatsen en eventueel filmpjes en dergelijke kan toevoegen.

 

 

Het ‘starterpakket’ kan worden aangeboden voor een zéér aantrekkelijke totaalprijs en er is een betalingsregeling mogelijk. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.